21.1.2014

Lahti-viikonloppu

Viikonloppu Lahdessa meni ihan hujauksessa! Luigi nautti täysin siemauksin, kun se pääsi telmimään sisarusten ja muiden brassikavereiden kanssa. Kasvattajan ja hänen miehensä Lui tunnisti heti, koko koira vaan heilui kun kasvattajamami höpötteli pojalle. Ei tarvinnut edes haukkua tai pöhistä, vaan suoraan juostiin syliin!

Viikonlopun aikana tuli liikuttua, ulkoiltua, juteltua, syötyä ja yleensä vaan koirailtua. Pe-la yön välinen junamatka oli raskas, koska heräilin parin tunnin välin käyttämään Luigia aina pidemmillä tauoilla ulkona pissalla, enkä itse hirveämmin nukkunut. Yllätyksekseni Luigi kuitenkin nukkui aikalailla koko matkan ja haukahteli vaan silloin, jos vaunuun tuli muita haukkuvia koiria.

Launtaipäivänä Luigi ei malttanut nukkua ollenkaan, vaan kulutti virtaansa laukkomalla pihalla ja kiusaamalla Ruu-siskoa (Monsterosa Super Princess Peach), joka oli myöskin tullut kasvattajalle hoitoon jo perjantaina. Illalla Lui onneksi rauhottui nätisti boksiin nukkumaan ja antoi mun nukkua pitkälle seuraavaan aamuun. :)

Sunnuntaina oli edessä se reissun ehkä odotetuin ja eniten jännitetty tapahtuma, eli pentunäyttely. Su-aamuna en pystynyt syömään mitään, vaan jännityksellä pakkailin tavaroita ja katsoin joka paikassa pyörivää Luigia. Mitään sen kummempia ennakko-odotuksia mulla ei ollut, vaan oli kiva mennä ekaa kertaa pentunäyttelyyn ja samalla nähdä muita sisaruksia, kun yhteensä neljä Superia oli näyttelyssä paikalla.

Pitkän odotuksen jälkeen oli brassien vuoro mennä kehään ja ekana urokset, eli Luigi ja velipoika Hippi (Monsterosa Super Mario). Tuomari näytti kovasti tykkäävän molemmista uroksista ja antoikin molemmille kunniapalkinnot, mutta pyysi meidät sitten Luigin kanssa ensimmäiselle sijalle. Kaikin puolin olin itse tosi tyytyväinen Luikeron käytökseen, se antoi tutkia itsensä ja liikkui nätisti, sekä seisoi paikoillaan eikä alkanut tekemään osaamiaan temppuja, kuten vähän pelkäsin etukäteen. :D


Meidän jälkeen narttuja oli kolme, joista Ruu palkittiin kunniapalkinnolla ollen siis narttujen ensimmäinen. ROP-VSP -kehässä oli siis Luigi ja Ruu, ja olin siitä jo kamalan iloinen ja iloinen olin myös saadessani VSP-ruusukkeen käteeni ja tuomari Markku Kipinän onnittelut!

Arvostelu kuului näin: "Ryhdikäs, lanneosaltaan hieman pitkä pentu, jolla hyvä raajaluusto ja rintakehä, niukemmin kulmautunut takaa, hyvä päänmuoto, vahva hyvä purenta, riittävä kaula, voimaton taka-askel, löysyytä edessä, kiva luonne." VSP KP


Sunnuntai-iltana Luigi oli aika väsynyt ja loppureissu meni puoliunessa meillä molemmilla, heh. Nyt pikkuhiljaa palaillaan normaaliin arkielämään ja jatketaan sitä, ennen helmikuun virallisia näyttelyitä, kun sekä Timi ja Luigi menevät kehään!

Postauksen kuvat ottanut kasvattaja ja lisäjuttuja viikonlopusta täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti