24.5.2014

2 x tiibettiläinen

Ei, meille ei ole tullut toista tipsua tässä viikonlopun aikana, vaikka se saattaisikin olla apu krooniseen pentukuumeeseeni! Aika ennenkuulumatonta, että saman viikon aikana Timi on treffannut jo kahta koiraa, tiistaina Pihkaa ja tänään Mauria. Timihän on aina ihan fiiliksissä, kun se näkee toisen tiibetinspanielin ja tänään sitten vihdoinkin tavattiin, kun ollaan pidemmän aikaa jo juteltu Maurin omistajan kanssa. Ja pakko myöntää, kyllä rotutoveri on aina paras toveri, pojat leikkivät pitkään, vaikka M on jo 11,5-vuotias ja lopulta molemmat makoilivat tyytyväisinä nurmella. :)


4 kommenttia:

  1. Taitaa olla niin, että vertaiset ymmärtävät toisiaan parhaiten. Ja molemmilla on muistot omista pentuesisaruksista. Tuttu on tuttu. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. :) Jatkossa yritetään tavata muita tipsuja useammin, kun Timi tosiaan tykkää siitä niin paljon.

      Poista
  2. Mäkin oon huomannut ton, että samanrotuiset viihtyy yhdessä. Ihana kuva, ja tosi kiva että Mauri on niin reipas et jaksaa leikkiä, vaikka onkin noin vanha jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! :) Mauri oli ihan mahtava vanha herra ja pysynyt tosi terveenä, niin se oli noinkin virkeänä. Toivottavasti Timi on samanlainen 10 vuoden päästä!

      Poista