4.5.2014

Mätsäreissä.

Aamulla pakattiin kimpsut ja kampsut ja suunnattiin kohti mätsäreitä. Pitkästä aikaa Timikin pääsi kehään ja isi oli pakotettu kameran kanssa nauhojen ulkopuolelle. Vähän jännitin lauantai-iltana että millainen sää meille suodaan, koska koko lauantain ilmat vaihteli auringonpaisteen ja räntäsateen välillä. Kaikin puolin kaikki meni kuitenkin hyvin, koska aurinko paistoi tänään koko päivän. :-)


Me saatiin numero 13 ja vastassa meillä oli ranskanbulldoggi. Kierrettiin kehä, käytiin pöydällä, tehtiin perusjutut ja saatiin punainen nauha, koska meillä oli vapaammat liikkeet kuin parillamme. Olin tosi yllättynyt siitä miten rentoutunut Timi oli, se söi nameja (mitä ei tee ikinä julkisilla paikoilla!) ja köllötteli ennen kehää minun vierellä. Tosi tyytyväinen olin jo siinä vaiheessa.


Nauhakehässä meitä oli 14 ja Timi meinas ärhennellä meidän takana olevalle corgille, mutta käyttäytyi muuten hyvin. Harmittelin ennen kehää iskälle, että miksei me saatu sinistä nauhaa että oltais voitu päästä sijoittumaan.. Kyllä mulla vaan nauratti, kun huomasin että meitä on jäljellä 4 koirakkoa ja minut ja Timi käteltiin kolmannelle sijalle! Ensimmäistä kertaa päästiin siis punaisissa sijoittumaan, jee!

Pienet aikuiset PUN3
Palkinnoksi ruusuke, nameja, kaulapanta ja narulelu! :)

10 kommenttia:

  1. Vau onnea sijoituksesta :) Olipas noissa mätsäreissä oikein kunnon palkinnotkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja yllätyin itsekin näistä palkinnoista. Oli hienoa saada jotain muutakin muistoksi kuin niitä perusnameja!

      Poista
  2. Onnea hyvästä sijoituksesta! Hieno juttu, että Timi osasi rentoutua noin hyvin tuntemattomassa (?) paikassa, meillä Pomo sählää aina ihan armottomasti, jos me lähdetään johonkin ihan uuteen paikkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ja Timi myös on yleensä aivan hermoraunio ja piippaa, haluaisi kai leikkimään kaikkien kanssa. Tosi hienoa että tänään oli näin hyvä päivä!

      Poista
  3. Onnittelut hyvästä sijoituksesta! Ja säänhaltijakin oli hyvällä päällä. :)
    Timin silmä lienee parantunut ennalleen, onko myös näkökyky säilynyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Ja kyllä! Vaikken uskonutkaan silmän paranevan kokonaan, niin kyllä se vaan näkee tuolla silmällä. Ei varmaan yhtä hyvin kuin ennen ja silmässä on edelleen pieni verihyytymä, mutta tilanne nyt on erittäin hyvä. :)

      Poista
  4. Onnea teillekin hienosta sijoituksesta! :D

    VastaaPoista
  5. Vau hyvä te, onnea! :)

    VastaaPoista