11.6.2014

Jopa on laiska, kepeämpi päivä, sellainen, jona ei viitsi edes viheltää.

Blogissa onkin eletty hiljaiseloa aika pitkän aikaa! Ei olla tehty paljoa mitään, koska on ollut kamalat helteet ja kesätyöt ovat vieneet kaiken aikani. Viime viikolla ei käyty harrastuskurssilla, kun ei sinne ehditty, mutta huomenna ollaan menossa ja ohjelmassa on muistaakseni toko ja rallytoko. Ensi viikolla pk-lajit ja parin viikon päästä sitten mejä. Pakko sanoa, että niitä kertoja odotan kyllä vielä enemmän kuin huomista!

Kesäkuussa meillä on ohjelmassa luonnetesti (tulevana sunnuntaina!), harrastuskurssikertoja, tipsulenkkejä, jne. Lisäksi olen itse talkoilemassa Juhannusnäyttelyssä ja Agilityn maajoukkuekisojen karsinnoissa. Touhua siis kesätöiden lisäksi riittää, mutta onneksi välillä ehtii treffailla koirakavereita ja nollata ajatuksia juttelemalla samanhenkisen ihmisen kanssa.





Tavattiin siis Pihkaa, samaa suomenlapparia, jota nähtiin kolmisen viikkoa sitten. Timi pysyi erittäin hyvin lähellä ollessaan vapaana ja paini P:n kanssa ihan täysillä. :)

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Olit linkittänyt blogisi meidän blogiin ja tulinpa tsekkaamaan tämän. Meinasin liittyä lukijaksi, mutta ei blogissasi ilmeisesti ole sitä lukija-juttua? Mutta jään toki silti seuraamaan blogianne! Timi on valloittavan oloinen tapaus :) Jos itse "erehtyisin" joskus hankkimaan pikkukoiran, niin se olisi varmasti tiibetinspanieli. Tädilläni on tiibettiläinen ja se on kans niin ihana otus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Meidän lukijaksi voi liittyä tuolta oikeasta reunasta, ylimmässä gadgetissa on kohdat "Blogger, Blogilista,..." niin paina siitä Bloggerin kohdalta. :) Vähän ehkä piilossa on tuo! Mutta on nämä kyllä valloittavia otuksia, mukavaa että jäät seuraamaan!

      Poista